Pakowanie p?ynnych lub pó?p?ynnych produktów, równie? zawieraj?cych cz?stki sta?e w systemie bag in box np. sosy, koncentraty soków, majonez, wsady owocowe.
Worki od 2 do 20 litrów i 200l z laminatu wielowarstwowego, zaopatrzone w kró?ce zamkni?te wt?aczanym zaworem lub korkiem.
Specjalistyczne rozwi?zanie konstrukcyjne, umo?liwiaj?ce zapewnienie podwy?szonej higieny pakowania.
Sk?ada si? na nie:
Obudowa g?owicy. Oddziela przestrze? pakowania od powietrza hali produkcyjnej.
Instalacja sterylnego gazu doprowadzanego do wn?trza obudowy g?owicy.
Sterylny filtr.
Instalacja pary, umo?liwiaj?ca wykonanie operacji sterylizacji, przed rozpocz?ciem cyklu pakowania. Para gwarantuje wysterylizowanie wn?trza obudowy g?owicy oraz instalacji doprowadzaj?cej sterylny gaz.
Kategoria: Maszyny i urz?dzenia -> Maszyny pakuj?ce
Dys-Pak Sp. z o.o. |
|||||||
Ulica: | Dys 187B | ||||||
Miasto: | Ciecierzyn | ||||||
Kod pocztowy: | 21-003 | ||||||
Region: | lubelskie | ||||||
Kraj: | Polska | ||||||
Telefon: | +48 81 7561267 | ||||||
Faks: | +48 81 7563454 | ||||||
|
|||||||
|
|||||||
Osoba kontaktowa |
|||||||
ImiÄ™ i Nazwisko: | Daniel ?uciuk | ||||||
Telefon stacjonarny: | +48 81 7561267 | ||||||